Lajme

Targat KS dhe RFJ/ Ministri Veliu shfuqizon vendimin e ish ministrit Mustafa (Dokument)

Targat KS dhe RFJ/ Ministri Veliu shfuqizon vendimin e ish ministrit Mustafa (Dokument)
12:19 | 18 Shtator 2020

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu dje ka shfuqizuar vendimin e ish ministrit Ekrem Mustafa, për lirimin nga taksat për regjistrimin e mjeteve me targa RKS apo KS, për pronarët e mjeteve që posedojnë targa të ish RFJ-së.

IndeksOnline ka siguruar dokumentin ku ministri Veliu ka ndërprerë procedurat e regjistrimit të mjeteve me targa KS.

MPB përmes një përgjigje elektronike për IndeksOnline kanë thënë se pronarët e mjeteve që posedojnë targa të ish RFJ-së pas datës 10 qershor 1999 deri më 14 Shtator 2016, e që i ka skaduar afati më datë 15.09.2020, iu është ndërprerë procedurat e regjistrimit.

“Referuar vendimit Nr.855/2020 të datës 17.09.2020 për shfuqizimin e Udhëzimit Administrativ Nr. 02/2018 për Regjistrimin e Mjeteve me targa KS dhe Vendimit nr. 829/2019 të datës 17.09.2019 për lirimin nga taksat për regjistrimin e mjeteve me targa RKS dhe KS, për pronarët e mjeteve që posedojnë targa të ish RFJ-së apo të ngjashme, pas datës 10 qershor 1999 deri më 14 Shtator 2016, që i ka skaduar afati më datë 15.09.2020, është ndërprerë procedura e regjistrimit të mjeteve me targa KS”, thuhet në përgjigje.

Ndryshe, në njoftimin e MPB-së dje thuhet të gjithë pronarët e mjeteve që posedojnë targa KS me rastin e vazhdimit të regjistrimit të mjetit, obligohen që targat KS t’i ndërrojnë me targa RKS.

 

 

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera