×
Tenderët24 Janar 2024
Ministria e Punëve të Brendshme (MB) që drejtohet nga Xhelal Sveçla, ka shpallur një tender prej 120 mijë euro për shërbime hoteliere,...
Hulumtime10 Janar 2024
Ministria e Shëndetësisë (MSH) ka shpallur tenderin prej më shumë se 22 milionë euro për përfundimin e punimeve në ndërtimin e objektit...
Lajme24 Nëntor 2023
Zyrtarët e shtetit të Kosovës do t’i kenë në dispozicion një vjeçar veturat e markave “Dacia” dhe “Renault” për shfrytëzimin e të...
Nga Rubrika
Lajme26 Tetor 2023
Kosova ka blerë më në fund tabletët e paraparë për regjistrimin e popullsisë së saj. Instituti për Hulumtime Front e ka parë...
Tenderët18 Shtator 2023
Policia e Kosovës nuk ka arritur të pajisjet me jelekë të rinj anti-plumb, as pas dy vjetësh. Procedurat për furnizim me këto...
Lajme11 Shtator 2023
Shërbimi Korrektues i Kosovës, i cili funksionon në kuadër të Ministrisë së Drejtësisë, ka lidhur kontratë për blerjen e këpucëve dhe çizmeve...
Tenderët26 Gusht 2023
Ministria e Mbrojtjes ka nënshkruar një kontratë në vlerë 128 mijë euro me kompaninë Eco Cleaning. Kompania do të bëjë pastrimin e...
Lajme10 Gusht 2023
Ministria e Punëve të Brendshme, që drejtohet nga Xhelal Sveçla, pas gati një viti ka nënshkruar më në fund kontratën që u...
Hulumtime04 Gusht 2023
Komuna e Skenderajt, e cila udhëhiqet nga Fadil Nura dhe Sami Lushtaku, ka shpërblyer me kontratë në vlerë gati një milionë euro...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.