×
 • Tenderët
 • Hulumtime
 • Hulumtime

  432,000 euro për riparimin dhe servisimin e radarëve të Policisë (dokument)

  FrontOnline
  09 Maj 2024

  Hiç më pakë se 432 mijë euro planifikohen të shpenzohen gjatë 3 vjetëve të ardhshme vetëm për mirëmbajtjen dhe servisimin e radarëve të Policisë së Kosovës, raporton

  Front Online.

  Në bazë të dokumenteve të siguruara shihet se në tenderin Riparimi  dhe servisimi  i radarëve kishte aplikuar vetëm një kompani “Sodex Group”, me çmim për njësi prej 7179.90 euro, ku dhe nga zyra e Prokurimit e Policisë ishte shpallur si fituese e tenderit për këtë proces Prokurimi, raporton Front Online.

  Bazuar në dokumentet e siguruara shihet se në këtë proces prokurimi thuajse nuk ka pasur asnjë kriter financiar e as profesional për kompanitë që kanë dashur të aplikojnë.

  I vetmi kriter i vendosur në dosje të tenderit është se Operatori Ekonomik fitues duhet të ofroj një deklaratë në shkrim dhe të vulosur për aktivitetin në fjalë se verifikimi dhe kalibrimi i radarëve duhet të behët sipas Ligjit për Metrologji dhe akteve tjera nënligjore të vendit që e rregullojnë këtë fushë.

  Përndryshe bazuar bë të dhënat e Agjencisë së Regjistrimit të Bizneseve shihet se veprimtaria kryesore e kompanisë fituese të këtij tenderi Sodex Group është tregtia me shumicë e tekstileve, deri sa aktivitet dytësore tregtia më shumicë e veshjeve dhe këpucëve. / Front Online /

  Përfito nga zbritja e madhe në NimiTV me pakon DigiPrime!
  Nga Rubrika
  Hulumtime24 Qershor 2024
  Komuna e Deçanit e cila drejtohet nga Bashkim Ramosaj ka shpërblyer me tender 7.8 milionë euro konsurciumin “Lika Company & Lika Trade”...
  Hulumtime08 Qershor 2024
  Një ligj prej shtatë faqesh pritet të e rregulloj sistemin sa i përket çmimit të barnave për distributorët farmaceutik, por edhe për...
  Hulumtime07 Qershor 2024
  Rreth 1 milion € i ka shpenzuar Kuvendi i Republikës së Kosovës për pagat dhe shtesat e asistentëve të deputetëve, të cilët...
  Të tjera
  Lajme13 Korrik 2024
  Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) ka reaguar ndaj Ligjit të ri për Komisionin e Pavarur të Mediave (KPM), të miratuar të...
  Bota/Rajoni13 Korrik 2024
  Zjarret janë ende aktive në malin Serta në Negotinë si dhe në Shtip në malin Ograzhden pranë kufirit bullgar. Ndërhyrjet si nga...
  Bota/Rajoni13 Korrik 2024
  SPAK ka lëshuar disa urdhërarreste me vendim gjykate për inceneratorin e Tiranës. Operacioni për ekzekutimin e urdhërarresteve u krye nga agjentët e...
  Lajme13 Korrik 2024
  Kosova si shteti më i ri evropian krenohej me popullsinë më të re. Mirëpo kjo popullsi ka nisur të plaket. Dhe Kosova...
  Bota/Rajoni13 Korrik 2024
  Vala ekstreme e nxehtësisë ka bërë që temperaturat në pjesë të Evropës qendrore dhe jugore të arrijnë deri në 40 gradë celsius...
  Kronika13 Korrik 2024
  Dy persona janë zhdukur në Prizren ditën e premte. Policia njofton se bëhet fjalë për vëlla dhe motër, të cilët janë larguar...

  FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.