×
Auto27 Shkurt 2024
Nuk është sekret që Ministritë Evropiane të Mjedisit po punojnë për vendosjen e tarifave shtesë për pronarët e automjeteve me motorë SUS....
Auto23 Shkurt 2024
Kompanitë e leasing-ut po kërkojnë lëshime nga prodhuesit e automjeteve elektrike, duke përfshirë marrëveshjet që prodhuesit do të blejnë automjete për të...
Auto22 Shkurt 2024
Sipas mediave britanike, Volkswagen po studion propozimet e brendshme të dizajnit, inxhinierisë dhe prodhimit për kthimin e kupës Scirocco, në formën e...
Nga Rubrika
Auto15 Shkurt 2024
Në forumin shumë të njohur Reddit, një përdorues pyeti të tjerët se cilat mite të lidhura me makinat dhe legjendat urbane i...
Auto14 Shkurt 2024
Pas një pushimi katërvjeçar, fuoristrada Toyota Land Cruiser është kthyer në tregjet amerikane me një pamje ndryshe, një motor të fuqishëm, dhe...
Auto13 Shkurt 2024
Një shofer i mirë duhet të jetë në gjendje të marrë parasysh të gjitha sinjalet e mundshme që jep makina e tij,...
Auto10 Shkurt 2024
Ndër veturat elektrike të testuara në vitin 2023, Hyundai Ioniq 6 kishte distancën më të gjatë – në matjet e ADAC ishte...
Auto09 Shkurt 2024
Ndodhet në Afrikë. Nëse dikush dëshiron të importojë një veturë pasagjerësh në Etiopi, ajo mund të jetë vetëm një automjet elektrike. Ky...
Auto07 Shkurt 2024
Portali në internet Casino.online pyeti 2000 shoferë britanikë nëse shajnë ndërsa janë pas timonit dhe sa shpesh, në mënyrë që të llogarisë...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.