[wp-story]
#COVID-19

STATISTIKAT LIVE

/
111,974,905 të infektuar RKS: 67.008
63,201,288 të shëruar RKS: 57,941
2,481,140 të vdekur RKS: 1.571
  • Të fundit
  • Më të lexuarat

Lajme

Ekonomi

Vip/Kultura

Në moshën 80 vjeçare sot ka vdekur, Fikrije Ukelli- Ceka. Vdekja e Cekës e ka prekur edhe reperin e njohur, Ledri Vulën, i cili përmes një shkrimi në Instastory...

Jetë

  • Duhanpirja i çel rrugën një kolle të fortë e cila shkaktohet nga vetë trupi që përpiqet të pastrohet nga kimikatet që futen në rrugët e frymëmarrjes dhe mushkëri. Nëse kolla vazhdon dhe zgjat më tepër se tre javë, atëherë ajo njihet si kolla e duhanpirësit. Kjo kollë në fillim mund të nisë si kol...
  • Simulimet kompjuterike në Japoni treguan se mbajtja e dy maskave kishte efekt të kufizuar në bllokimin e përhapjes virale, krahasuar me një maskë më të përshtatshme. Zbulimi bie ndesh pjesërisht me rekomandimet e Qendrës amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, se dy maska ishin më...