×
Hulumtime10 Janar 2024
Ministria e Shëndetësisë (MSH) ka shpallur tenderin prej më shumë se 22 milionë euro për përfundimin e punimeve në ndërtimin e objektit...
Hulumtime05 Shtator 2023
Një tjetër veturë luksoze e tipit “Audi A7”, që dikur ishte në pronësi në Hysri Peqanit (Burdushit), i është dhënë për shfrytëzim...
Hulumtime05 Shtator 2023
Tri vetura iu konfiskuan nga shteti. Një xhip Range Rover, një Renault Megane RFB dhe një Audi A7 janë veturat luksoze që...
Nga Rubrika
Hulumtime10 Korrik 2023
Biznesmeni Bujar Shabani ia ka parë hairin ardhjes së Vetëvendosjes në pushtet, subjektit të cilit i takon dosti i tij, Hysen Durmishi....
Hulumtime06 Korrik 2023
Në Korporatën Energjetike të Kosovës po shmangen "kokë e këmbë" transparenca dhe konkurrenca, dy parimet themelore të prokurimit. Krejt kjo po ndodh...
Hulumtime22 Qershor 2023
Ministria e Infrastrukturës e ka shpërblyer me tender 8.6 milionë euro grupin e operatorëve ekonomikë, Bageri, Asfalti dhe El Bau. Mbi kontratën...
Hulumtime26 Maj 2023
Kapital të madh financiar qytetarët e Kosovës kanë dërguar vitin e kaluar drejt shteteve fqinje, kryesisht në Shqipëri, ku kanë investuar në...
Hulumtime15 Maj 2023
1.2 milionë është vlera e përbashkët e pasurisë së paluajtshme dhe asaj të luajtshme të disa prej zyrtarëve kryesorë të Prokurimit Publik...
Hulumtime01 Maj 2023
Institucionet e Kosovës kanë rritur ndjeshëm shpenzimet e luksit gjatë vitit 2022. Ato kanë tejkaluar këto shpenzime madje dukshëm në raport me...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.