×
Hulumtime18 Nëntor 2021
Për ta pranuar si infermiere në Spitalin e Përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë, kandidates Gjyljeta Sylaj i janë rritur “gabimisht” pikët. Mirëpo...
Hulumtime04 Nëntor 2021
Hulumtime22 Shtator 2021
Ministria e Mjedisit Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës e udhëhequr nga ministri Liburn Aliu, do t’iu ndërpres përkohësisht punën hidrocentraleve të cilat nuk...
Hulumtime27 Korrik 2021
Shumë qytetarë iu përgjigjën pozitivisht thirrjes për ta mbështetur Vetëvendosjen me donacione në zgjedhjet e 14 shkurtit, ku kjo parti doli e...
Nga Rubrika
Hulumtime10 Qershor 2021
Emri i Betim Reçicës ishte më i përfoluri në dy shkrimet e para të "Front Online". Aty u shpërfaqën kërcënimet e shantazhet...
Hulumtime09 Qershor 2021
Me kërcënime e shantazhe të ndryshme u përballën anëtarët e komisionit vlerësues në Ministrinë e Infrastrukturës, puna e të cilëve ishte të...
Hulumtime08 Qershor 2021
Presione, kërcënime, e shantazhe prej më të ndryshmeve janë përdorur ndaj komisionit vlerësues për vlerësimin e tenderit 88 milionësh që lidh Prishtinën...
Hulumtime30 Maj 2021
(Autorët: Lavdim Hamidi, Enis Veliu & Fatlum Berisha) Më shumë se një dekadë kanë pritur punëtorët e disa ish-ndërmarrjeve shoqërore për t’i marrë...
Hulumtime19 Maj 2021
Policia e Kosovës ditë më parë konfiskoi 400 kilogramë kokainë në Lipjan në vlerë prej rreth 20 milionë euro, e cila sasi...
Hulumtime14 Maj 2021
Rreth 7 miliardë € shpenzohen brenda vitit në aktivitete të prokurimit publik në vendet e Ballkanit Perëndimor, prej të cilave rreth 2...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.