×
Hulumtime10 Maj 2021
Tregu i trafikimit të emigrantëve në Ballkanin Perëndimor arrin shumën vjetore prej së paku 50 milionë euro. Kështu thuhet në raportin e...
Hulumtime29 Prill 2021
Ministria e Shëndetësisë (MSH), e cila drejtohet nga Arben Vitia, po tenton ta nxjerr jashtë loje prodhuesin e njohur amerikan të insulinave...
Hulumtime08 Prill 2021
Për amerikanët, konsulenti, është një specialist që për punë ka dhënien e këshillave dhe informacioneve për bizneset, organizatat e institutcionet rreth një...
Nga Rubrika
Hulumtime16 Tetor 2020
Shkruajnë: Lavdim Hamidi & Fatlum Berisha Hise milionëshe në projektin për ndërtimin e linjës hekurudhore nga Fushë-Kosova deri në kufi me Maqedoninë...
Hulumtime02 Shtator 2020
Manipulime të mëdha me çmime po ndodhin në tregun farmaceutik të Kosovës, përderisa pandemia COVID-19 ka goditur rëndë vendin, ku numri i...
Hulumtime24 Korrik 2020
I ashtuquajturi “Korridori Ballkanik” i heroinës njihet më tepër për transportimin e heroinës nga Afganistani nëpër Iran, në Turqi dhe përmes Ballkanit...
Hulumtime02 Korrik 2020
“Pandemia COVID-19 kurrë nuk ka ndodhur”!. Kështu thuhej në një video të postuar në kulmin e pandemisë botërore në një kanal në...
Hulumtime13 Prill 2020
Një dezinfektues për duar 50 mililitër komuna e Deçanit përmes një procesi të Prokurimit e ka blerë për 4 euro, deri sa...
Hulumtime11 Shkurt 2020
Operatori i dytë i telefonisë mobile (IPKO), pjesë e Telekomit të Sllovenisë, vitet e fundit po operon me humbje, ndonëse po e...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.