×
Hulumtime28 Janar 2020
Disa departamente të Ministrisë së Infrastrukturës (MI) do të mbeteshin bosh, nëse zyrtarë të lartë të këtij dikasteri qeveritar do të organizonin...
Hulumtime22 Janar 2020
Prokuroria Themelore në Prishtinë po e heton kolegjin privat “UBT” pas një Kallëzimi Penal që i ka bërë inspektorari i arsimit që...
Hulumtime13 Janar 2020
Shkrujanë: Enis Veliu & Lavdim Hamidi Pal Lekaj në kohën kur po i bënë gati “valixhet” për ta liruar zyrën e tij...
Nga Rubrika
Hulumtime14 Tetor 2019
Betim Reçica, sekretar i Përgjithshëm në Ministrinë e Infrastrukturës (MI) e cila aktualisht drejtohet nga ministri në largim Pal Lekaj, u ka...
Hulumtime24 Shtator 2019
Së paku pesë zyrtarët e arrestuar për korrupsion të Ministrisë së Infrastrukturës (MI) ishin punësuar direkt nga ministri në largim i Infrastrukturës,...
Hulumtime23 Shtator 2019
“S’po dimë çka me ba”. Kjo ishte fjalia me të cilën kryetari i Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) Blerim Dina, hapi seancën...
Hulumtime20 Shtator 2019
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, ka shpallur konkurs për 15 pozita pune të përhershme në Administratën e saj. Në këtë konkurs, UP...
Hulumtime20 Shtator 2019
Numrin maksimal të regjistrimit të studentëve për vitin akademik 2018/19, e ka tejkaluar edhe Kolegji Universum. 28 studentë të cilët janë pjesë...
Hulumtime19 Shtator 2019
Kontrata për furnizim me inventar mes komunës së Klinës dhe Operatorit Ekonomik (OE) të përzgjedhur për furnizim “Mobelland” ka nxjerr në pah...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.