×
Hulumtime05 Janar 2023
Hiç më pak se 56 dhurata protokollare ka pranuar presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani gjatë dhjetë muajve të vitit 2022. Dron “Bayraktar”,...
Hulumtime05 Dhjetor 2022
Periudha kur Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP), i njohur ndryshe edhe si “Gjykata Tenderëve” mbeti pa bord dhe rrjedhimisht nuk kishte mandat...
Hulumtime30 Shtator 2022
Isa Mustafa nuk ka mbajtur pozitë të lartë shtetërore nga viti 2017, kur ka përfunduar mandatin e tij si kryeministër i Kosovës....
Nga Rubrika
Hulumtime11 Maj 2022
Ish-kryeministri i Kosovës dhe lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka blerë disa prona në Komunën e Shtërpcës, ku ndodhet edhe Qendra e...
Hulumtime18 Prill 2022
Në një dosje të "trashë" policore prej tetë lëndëve, ku përfshihen dyshimet për falsifikim të dokumenteve zyrtare, përfshirje në aksident me lëndime...
Hulumtime13 Prill 2022
Pranvera Behluli & Lavdim Hamidi Luan Dalipi, shefi i stafit të kryeministrit Albin Kurti, javë më parë ka hedhur akuza të rënda...
Hulumtime16 Mars 2022
Një dallaver financiar milionësh është evidentuar në “Sharr Cem”, fabrikën më të madhe të çimentos në Kosovë. Pronarët, të cilët e blen...
Hulumtime12 Shkurt 2022
Bankat komerciale në Kosovë kanë përmbyllur vitin 2021 me fitim rekord. Si asnjëherë më parë, shtatë bankat kryesore komerciale në vend gjatë...
Hulumtime01 Shkurt 2022
Një auditor i pavarur ka gjetur një mal krimesh financiare, përfshirë këtu futjen në investime kapitale të pajisjeve për prodhimin e qumështit,...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.