×
Etiketë: shfuqizon
Lajme18 Shtator 2020
Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu dje ka shfuqizuar vendimin e ish ministrit Ekrem Mustafa, për lirimin nga taksat për regjistrimin e mjeteve me targa RKS apo KS, për pronarët e mjeteve që posedojnë...
Lajme04 Gusht 2020
Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendim që të shfuqizojë udhëzimin administrativ për rregullimin e çmimeve të produkteve dhe pajisjeve medicinale. Në një dokument të siguruar nga KOHA, ky vendim arsyetohet se “bazuar në raportin e...
Bota/Rajoni18 Korrik 2020
Për të parën herë pas disa muajsh, brazilianët mund të luajnë volejboll në plazhet e Rio de Janeiros, pasi autoritetet e qytetit i lejuan lojërat ekipore gjatë ditëve të javës. Në kuadër të lehtësimit të...
Lajme01 Korrik 2020
Qeveria e Kosovës ka shfuqizuar vendimet e së datës 22 shtator të vitit 2017 dhe 2 maj të vitit 2019 për komisionin shtetëror për shënjimin në mirëmbajtjen e komitetit të kufirit shtetëror. “Ne propozojmë që...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.