×
 • Lajme
 • Lajme

  Punimet në rrjet, KEDS njofton për vendet që s’do të kenë rrymë

  FrontOnline
  09 Qershor 2023

  KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete të Kosovës.

  Në njoftimin e KEDS thuhet se për shkak të punimeve në rrjet disa zona do të mbesin pa rrymë.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

  10.06.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  1.

  NS 110/10[kV] Prishtina 2  do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Ibrahim Banushi (Kodi: 11000001) nga ora 10:00 deri 10:05 dhe nga ora 13:55 deri 14:00

  Vendet:. Rr.Ibrahim Banushi, Rr.Elena Gjika, Shtepia e Pleqeve.

  Arsyeja: Krijimi I kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.      

  2.

  NS 110/10[kV] Prishtina 2  do të ndërprehet:

  1. 10/04[kV]Ibrahim Banushi 2(Kodi: 11000001002) nga ora 10:00 deri 14:00
  2. 10/04[kV]Elana Gjika(Kodi: 11000001004) nga ora 10:00 deri 14:00

  Vendet:. Rr.Ibrahim Banushi, dhe Rr.Elena Gjika, nga një pjesë.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndrrimiiI kthinave TM.

   

  11.06.2023

  Punime nga pala e tretë

  Prishtinë

  1.

  NS 110/10[kV] Prishtina 2  do të ndërprehet:

  Dalja 20[kV] Normalia (Kodi: 11000081) prej ores 09:00  deri në ora 12:00

  Vendet:.Rr.Lec Gradica një pjesë, rr. Mretresha Teutë një pjesë, rr. Dr.Shpetim Robaj një pjesë, rr.Aleks Buda një pjesë.

  Arsyeja: për realizimi I sistemit hyrje-daljes dhe puneve qe duhet te kryhen sipas PEE-se dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike.

  2.

  TS 110/35/10  kV  Prishtina 1  do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Energoinvest   (Kodi:10000003) nga ora 09:00 deri 15:00

  Vendet: Ardarea, Meridiani, Migros, Energoinvesti,Step-Ag, TS A.Dervisholli, TS Shpend Shala,Eullex,EPC

  Arsyeja: zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas ZT.

  Ferizaj

  1.                                                                                                      

  Nga NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

  LP 10kV Koshare (kodi: 41046005) nga ora 10:00 deri 14:00

  Vendet: Fshatrat: Gllavicë, Koshare, Lagja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci.

  Arsyeja: punët qe duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar,

  Gjakovë

  1.

  Nga  NS 35/10 [kV] Gjakova III do të ndërprehet:

  1. 10/04[kV]TS-AGIMI(Kodi: 81084023506) nga ora 09:30 deri në ora 16:00.
  2. 10/04[kV]SHTEPIJA  Mallrave Agimi(Kodi:81084023510)nga ora 09:30 deri në ora 16:00.

  Vendet:. Rr.Nënë Tereza dhe rr. Sadik Statovci nga një pjes.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndrrimiiI kthinave TM.

  12.06.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  NS 110/10 [kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

  TS 10/0.4[kV]  Prugovc Kaqurët (kodi: 13000002045) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

  Vendet: Një pjesë e rr. Blinishta dhe një pjesë e rr. Ilir Maloku,një pjesë e rr. Qazim Dragusha.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, Ndrimi i shtyllave TU.-Zavendsimi i perqusve me kabell ABC.

  Mitrovicë

  1.

  TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Lushta  (kodi: 70000015) nga ora 10:30 deri 15:00

  Vendet:  Lushtë dhe Broboniq.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Vendosja e shtyllave te drurit 12m.

  Prizren

  1.

  TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Restelica (kodi: 30036002) nga ora 10:30 deri 15:00

  Vendet: Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Revizion i daljes 10kV (shtrengim i perquesve, ndrrim i shtyllave/izolatoreve te demtuara).

  Gjilan 

  1.

  Nga NS 110/10[kV] Kamenica do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Ropotova (kodi: 62000014) nga ora 10:30 deri 15:00

  Vendet: Fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Nderrim i shtyllave, shtrengimi i perquesve dhe nderrim i izollatorve.

  12.06.2023

  Punime nga pala e tretë

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Kosovapetrolli (kodi: 40041003) nga ora 10:00 deri 13:00

  Vendet: Rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë). Fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

  Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike

  12.06.2023

  Punime në projekte investive

  Gjakovë

  1.

  Nga TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Ura e Terezive (kodi: 81000004) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz.

  Arsyeja:  Projekte investive,  Nderrimi i konzollave dhe izolatorëve, projekti – LOT 12 -Ura e Terezive 

  13.06.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  1.

  NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Fshatrat 2  (Kodi: 14000010) nga ora 10:30 deri 15:00

  Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Vendosja dhe premontimi i shtyllave. Pastrimi i trasese.

  2.

  NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi  10 kV

  TS 10/04kV Pompa Dini priv (Kodi: 14000009088) nga ora 10:30 deri 15:00

  TS 10/04kV Konushec 1 (Kodi: 14000009089) nga ora 10:30 deri 15:00

  TS 10/04kV Burrice (Kodi: 14000009091) nga ora 10:30 deri 15:00

  TS 10/04kV Konushefc -Visoket bashkinv. (Kodi: 14000009222) nga ora 10:30 deri 15:00

  TS 10/04kV Konushevc Berishët ZPRR 2015 (Kodi: 14000009254) nga ora 10:30 deri 15:00

  TS 10/04kV Sibovc Llapi (Kodi: 14000009365) nga ora 10:30 deri 15:00

  TS 10/04kV Sibovc i Eperm (Kodi: 14000009366) nga ora 10:30 deri 15:00

  TS 10/04kV Sibovc Zeka (Kodi: 14000009224) nga ora 10:30 deri 15:00

  TS 10/04kV Sibovc i ultë (Kodi: 14015001018) nga ora 10:30 deri 15:00

  Vendet: Fshatrat: Konushec,Buric dhe Sibovc i ultë nga nje pjesë

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Vendosja dhe premontimi i shtyllave. Pastrimi i trasese.

  3.

  Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 09:00 deri 14:00

  Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive.

  Mitrovicë

  1.

  TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Martiraj (kodi: 73000009) nga ora 09:30 deri 13:30

  Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Kontrollimi i TR per vaj dhe kontrollimi i linjes.

  Pejë

  1.

  Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Nderrim i shtyllave te TM, bartje e rrjetit, shtrengim i perquesve, nderrim i konzollave dhe izolatoreve

  2.

  Nga TS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Dobrusha  (kodi: 50052001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Nderrim i shtyllave te thyera, perforcim rrjeti.

  Gjakovë

  1.

  Nga NS 110/35/10 kV] Rahoveci do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Opterusha  (kodi: 82000010)  nga ora 10:30 deri 15:00

  Vendet: Fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Hoca e Madhe dhe Zoçishtë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Vendosja, montim – demontim i shtyllave të dëmtuara; Pastrimi i linajve shperndarese nga vegjetacioni.

  2.

  TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Pataqani ( Kodi: 82000001) nga ora 09:00 deri 12:00

  Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriç.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Pastrimi i linajve shperndarese nga vegjetacioni

  Prizren

  1.

  Nga TS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Radesha (kodi: 30037006) nga ora 10:00 deri 14:00

  Vendet: Fshatrat:Baqkë,Dikancë,Leshtan,Radesh .

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Nderrim i shtyllave te TM, bartje e rrjetit, shtrengim i perquesve, nderrim i konzollave dhe izolatoreve

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 110/35/10[kV]  Lipjan do të ndërprehet:

  LP 10kV J08 Sllovia (kodi: 41000003) prej ores  09:30 deri në ora 14:30

  Vendet: Fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Zevendesimi i shtyllave te thyera me të rejat, nderrimi i perquesve, nderrimi i izolatoreve, riparimi i shtylles 

  13.06.2023

  Punime në projekte investive

  Mitrovicë

  1.

  TS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Prekazi  (kodi: 74000003) nga ora 08:00 deri 08:30 dhe nga ora 16:00 deri 17:00

  Vendet: Fshatrat: Prekaz i Epërm – Lagja: Brahaj, Dushkolli, Fazli, Hasani (një pjesë), Mustafaj, Neziraj dhe Zeneli, Prekaz i Ulët – Lagja: Kodrali, Lushtaku dhe Mehaj, Lubovec, Mikushnicë dhe Vojtesh (një pjesë).

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM.

  2.

  TS 110/10 kV Skenderaj 

  Nga Dalja 10 kV Prekazi  do të ndërprehen keta TS-a :

  1. NS10/0.4kV TS Luboveci 1  me kod. 74000003020 nga ora 08:00 deri ora 17:00
  2. NS10/0.4kV Luboveci 2 me kod. 74000003021 nga ora 08:00 deri ora 17:00
  3. NS10/0.4kV Luboveci 3 me kod. 74000003022 nga ora 08:00 deri ora 17:00

  Vendet: Fsh. Lubovec.

  Arsyeja: ojekte investive, Punimi i kokave kabllovike dhe Energjizimi i LP te ri ne te tri projektet “Lubovec 1” , projekti – LOT 23,

  KEDS ‘zhduk’ rrjetin ajror nga qendra e Malishevës
  Nga Rubrika
  Lajme04 Tetor 2023
  Deputetja britanike, Alicia Kearns, ka ritheksuar faktin sesi akoma nuk ka pasoja për Beogradin edhe pas ngjarjes së 24 shtatorit, në Banjskë...
  Lajme04 Tetor 2023
  Olaf Sholz, kancelari i Gjermanisë ka folur për gjendjen në veri të Kosovës, gjatë një konference të përbashkët shtypi bashkë me kryeministrin...
  Lajme04 Tetor 2023
  Disa ditë pas përplasjes me armë, jeta ka rinisur mes autoblindave dhe forcave të shumta speciale. Banorët i shmangen çdo lloj kontakti...
  Të tjera
  Lajme04 Tetor 2023
  Ministrja e Jashtme gjermane Annalena Baerbock nesër do të vizitojë Shqipërinë ku do të takohet edhe me ministrat e jashtëm të Kosovës...
  Lajme04 Tetor 2023
  Policia dhe Dogana e Kosovës kanë parandaluar kontrabandimin me mallra. Në rrugën malore të fshatit Malinë të Maqedonisë së Veriut që lidhet...
  Sport04 Tetor 2023
  Trepça ka fituar ndaj Tindastollit në kualifikimet për FIBA Europe Cup. Mitrovicasit fituan me rezultat 69:77. Mikaile Tmusic me 22 pikë dhe...
  Bota/Rajoni04 Tetor 2023
  Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky deklaroi se Ukraina do të bëjë gjithçka për të ruajtur mbështetjen e Shteteve të Bashkuara dhe Evropës në...
  Vip04 Tetor 2023
  Aktorja Julia Ormond e ka paditur producentin Harvey Weinstein për sulm seksual. Në padinë e ngritur të mërkurën dhe të siguruar nga...
  Bota/Rajoni04 Tetor 2023
  Senati amerikan ka miratuar emërimin e James O’Brien si Ndihmës-Sekretar i Shtetit për Çështje Evropiane dhe Euroaziatike. O’Brien ka fituar besimin e 67...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.