Lajme

Shpend Ahmeti tregon se kur do të mbahet Testi i Arritshmërisë dhe ai i Maturës

Shpend Ahmeti tregon se kur do të mbahet Testi i Arritshmërisë dhe ai i Maturës
16:30 | 19 Qershor 2020

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar semimaturantët dhe maturantët, për mbajtjen e Testit të Arritshmërisë dhe atij të Maturës, raporton Front Online.

Njoftimi i plotë:

Në konsultim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe IKShP-në për shkak të situatës epidemiologjike të ditëve të fundit dhe me qëllim të ruajtjes së shëndetit publik, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka marrë vendim që të shtyhet data e mbajtjes së Testit të Arritshmërisë dhe Testit të Maturës Shtetërore.

Sipas vendimit, datat e reja për mbajtjen e këtyre testeve janë:

Testi i Arritshmërisë do të mbahet më 20.08.2020.
Testi i Maturës do të mbahet më datë 29.08.2020.

Suksese të gjithëve!

#prishtina ?

#shpiPRkrejt ?

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

Të tjera