Front TV

Serbia ka ulur presionet ndaj pjesëtarëve serb në FSK, shkak faktori ndërkombëtarë

Serbia ka ulur presionet ndaj pjesëtarëve serb në FSK, shkak faktori ndërkombëtarë
22:17 | 07 Gusht 2020

Serbia e ka ulur gati krejt presionin ndaj pjesëtarëve serbë që janë në FSK.

Një deklaratë të tillë e dha për Front Online, komandanti i Forcës, Rrahman Rama.

“Krahasuar me të kaluarën, presionet janë në nivelin më të ulët. Janë të gjithë aktiv dhe janë mirë të integruar brenda për brenda institucioneve”, tha ai.

Shkak për këtë, sipas tij, është bërë presioni që Bashkësia Ndërkombëtare ka bërë ndaj Serbisë.

“ Mund të jenë presionet nga faktori ndërkombëtarë të shtetit serb. Por me gjasë e kanë kuptuar edhe realitetin që është duke ndodhur edhe në Kosovë  Është në interes të komunitetit të tyre që të jenë të integruar në institucionet e Republikës së Kosovës”, përfundoi ai intervistën për Front Online.

Gjeneral Rama: Ushtria e gatshme në rast të shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera