Lajme

Selimi i shkon në zyrë Ahmetit, diskutojnë për situatën shëndetësore e politike

Selimi i shkon në zyrë Ahmetit, diskutojnë për situatën shëndetësore e politike
11:30 | 07 Korrik 2020

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi ka takuar kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmetin ku pritet të diskutojnë për situatën e fundit shëndetësore e politike.

Ministri Selimi me këtë rast ia dhuroi figurën e komunës Ahmetit.

Pas takimit do të ketë konferencë për medie.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera