Bota/Rajoni

Lajm i mirë nga Lugina, konfirmohen tre deputetë shqiptarë në Parlamentin e Serbisë

Lajm i mirë nga Lugina, konfirmohen tre deputetë shqiptarë në Parlamentin e Serbisë
14:32 | 02 Korrik 2020

Shqiptarët në Luginë do të përfaqësohen nga tre deputetë shqiptarë në Parlamentin e Serbisë.

Lajmin e ka dhënë Shaip Kamberi.

“Tre mandate për deputet të siguruara tashmë nga “ADSH- Lugina e Bashkuar”, si rezultat i një bashkëpunimi të partive shqiptare me Tiranën dhe përkrahjes së Prishtinës.

Ngritje e fuqisë politike të shqiptarëve që duhet materializuar në ndërtimin e strategjisë së përbashkët” shkruan Kamberi në njoftim.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera