Lajme

Berisha i AAK-së: Momenti i fundit që t’i ipet shansi me votë Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike

Berisha i AAK-së: Momenti i fundit që t’i ipet shansi me votë Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike
13:55 | 25 Shtator 2020

Kuvendi i Kosovës ka hedhur përsëri në votim, në parim, projektligjin për rimëkëmbje ekonomike ku vetëm 60 deputetë morën pjesë në votim, dhe projektligji do të votohet përsëri në seancën e ardhshme.

Për çka ka reaguar deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ali Berisha, i cili ka thënë se është momenti i fundit që t’i ipet shansi me votë Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike.

“Sot është momenti i fundit që ipet shansi me votë Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike”, është shprehur Berisha.

Derisa ka shtuar se “Protagonizmat të zëvendësohen me veprim konkret në të mirë të atyre që na kanë besuar dhe votuar! Qytetarët presin nga ne dhe ne e kemi obligim!”.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera