Lajme

Punëtorët teknik të ShKUK-së protestojnë, kërkojnë shtesat prej 300 eurove

Punëtorët teknik të ShKUK-së protestojnë, kërkojnë shtesat prej 300 eurove
10:28 | 30 Shtator 2020

Me dhjetëra punëtorë teknik të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës po protestojnë sot para këtij institucioni.

Ata po shprehën të indinjuar për mos marrjen e shtesave prej 300 eurove.

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të ShSKUK-së, Valbon Krasniqi tha se ka vullnet që të gjendet zgjidhje edhe për këta punëtorë. Për çka kërkoi që të ndërpriten këto protesta, meqë sipas tij janë të panevojshme.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera