Vip

Banori apo banorja i/e radhës në BBVK vjen nga Tirana, por kush është ai/ajo?

Banori apo banorja i/e radhës në BBVK vjen nga Tirana, por kush është ai/ajo?
20:07 | 15 Nëntor 2022

Etja për të ditur sa më shumë detaje rreth Big Brother VIP Kosova, është shuar sot sado pak, pasi që u zbulua se 5 dhjetori është data zyrtare kur do të nisë rrugëtimin ky spektakël gjigant.

Por, dilemat nuk marrin fund derisa të prezantohen emrat e banorëve të shtëpisë më të famshme në trojet shqipfolëse.

Prandaj, ne vazhdojmë të bëjmë “zbulimin” e këtyre emrave, veç se në mënyrë enigmatike.

“Shpresoj të ju transmetoj një copëz të një pjese nga Shqipëria dhe Tirana ime”, ka thënë konkurrenti apo konkurrentja i/e nëntë e shtëpisë.

Mendimet e juaja rreth personazhit që fshihet pas kësaj thënie, i shprehni duke komentuar në imazhin e fundit të publikuar në Instagram nga llogaria zyrtare e Big Brother VIP Kosova.

Banori apo banorja i/e radhës në BBVK vjen nga Tirana, por kush është ai/ajo?

Të tjera