Lajme

Ministria e Shëndetësisë publikon udhëzimet për palestrat sportive

Ministria e Shëndetësisë publikon udhëzimet për palestrat sportive
22:03 | 27 Qershor 2020

Ministria e Shëndetësisë në faqen e saj zyrtare në facebook ka publikuar udhëzimet për palestrat sportive për parandalimin e Covid-19.

Njoftimi i plotë i MSH-së:

Black Friday –  Eja dhe ndaj emocionet e zbritjes ekstreme në Comodita Home

Të tjera