Lajme

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€
14:58 | 29 Korrik 2022

Zbritjet në Minimax nuk kanë të ndalur, zbritje në brendet Piazza Italia dhe Upim ju tashmë mund ti gjeni me çmime fikse 2€, 5€, 7€ dhe 9€.

Zbritja vlen në koleksionin e femrave, meshkujve dhe fëmijëve.

Nuk mund të harrojmë dhe brendet më të njohura sportive siç janë nike, addidas, puma, reebok ju mund ti gjeni 50% më lire.

Nxitoni në Minimax dhe përfitoni nga zbritjet!

www.minimax-ks.com

Shumë sport në platformën Artmotion, sezoni i ri në ligat më të forta të botës sjellë shumë ekskluzivitete

Të tjera