Lajme

Kuvendi shkon në pauz, vazhdojnë nga ora 16:00

Kuvendi shkon në pauz, vazhdojnë nga ora 16:00
15:22 | 10 Korrik 2020

Kuvendi i Kosovës ka shkuar në pauzë pas vazhdimit të seancës së datës 09 korrik 2020.

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka bërë të ditur se deputetët duhet të kthehen në sallë në ora 16:00.

Pas kësaj pauze, do të vazhdojë rendi i ditës i seancës së parë, pikat që kanë mbetur janë:

Formimi i Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë,
Shqyrtimi i Raportit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit-(ARRU) për vitin 2019,
Kërkesa e Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e Pandemisë së Virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës, për miratimin e buxhetit,
Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për shtatë (7) anëtarë të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës,
Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për dy (2) anëtarë të Bordit të Ankesave të Komisionit të Pavarur të Mediave,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.07/L-014 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr.07/L-001 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020.
Pas përfundimit të kësaj seance do të vazhdojë ajo e dyta ku e pikë të rendit të ditës është:

Raportim i Kryeministrit dhe debat parlamentar lidhur me menaxhimin e pandemisë COVID-19.

Më mirë në Kosovë se në Gjermani

Të tjera