Kronika

Arrestohen 19 persona nga Policia e Kosovës

Arrestohen 19 persona nga Policia e Kosovës
10:20 | 07 Korrik 2020

19 persona janë arrestuar në orët e fundit nga Policia e Kosovës.

Nëntë prej tyre janë dërguar në mbajtje, kurse tre të tjerë në vuajtje të dënimit.

Të gjitha arrestimet kanë të bëjnë me vepra të ndryshme penale.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera