Lajme

Udhëzimet që duhet t’u përmbahen udhëtarët në Aeroportin e Prishtinës

Udhëzimet që duhet t’u përmbahen udhëtarët në Aeroportin e Prishtinës
08:22 | 28 Qershor 2020

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka publikuar udhëzimet dhe masat të cilave duhet t’u përmbahen personat të cilat do të udhëtojnë përmes këtij aeroporti.

Në mesin e këtyre masave është edhe respektimi i distancës 1.5 metër, si dhe mbajtjen e maskës gjatë gjithë kohës.

Këto janë të gjitha udhëzimet e publikuara nga Aeroporti i Prishtinës:

Për shkak të distancës sociale, ju lutemi të paraqiteni në aeroport 3 orë para fluturimit.
Vetëm udhëtarët lejohen të hynë në ndërtesën e terminalit. Ata që shoqërojnë udhëtarët në nisje dhe në pritje të tyre, nuk lejohet të hynë në hapësirat e terminalit.
Udhëtarët që kanë nevojë për shoqërues (të moshuar, lëvizje të kufizuar etj) mund të shoqërohen vetëm nga një i afërm deri te sporteli për pranimin e udhëtarëve dhe bagazhit.]
Ju lusiml, vendoseni masën gjatë gjithë kohës!
Ju lusim, mbani distancën 1.5 metër me njëri-tjetrin!
Nëse keni ethe dhe temperaturë, si dhe nuk ndjeheni mirë, ju lusim, të kërkoni ndihmë nga personeli i aeroportit!
Ju lusim. ndiqeni udhëzimin e personelit të aeroportit!
https://www.facebook.com/watch/airportpristina/

KEDS e KESCO, përmes aktiviteteve të shumta, i bashkohen fushatës kundër Dhunës me Bazë Gjinore

Të tjera