Sport

Të qeshim së bashku me “huliganët” e Vardarit | Thirrnin “shqiptari i vdekur, shqiptar i mirë”, por ikën kur iu afruan shqiptarët

Të qeshim së bashku me “huliganët” e Vardarit | Thirrnin “shqiptari i vdekur, shqiptar i mirë”, por ikën kur iu afruan shqiptarët
10:44 | 20 Shtator 2020

Tifogrupi “Komitët” i Vardarit vazhdojnë thirrjet raciste ndaj shqiptarëve pasi institucionet e Maqedonisë nuk i ndalin.

Thirrën “shqiptari i vdekur, është shqiptar i mirë” edhe javës së kaluar e Qeveria kërkoi hetime nga Prokuroria. Asgjë nuk ndodhi.

Sot në lagjen “Gjorçe Petrov” tifogrupi i njëjtë vazhdoi me thirrje morti për shqiptarët, njofton Telegrafi Maqedoni.

Por, sot u përballën me shqiptarë që kalonin aty për një festë familjare.

Krushqit shqiptarë u ndalën për të kërkuar llogari nga tifogrupi. Por, ata ikën.

Video e gazetarit shqiptar është bërë virale në rrjetet sociale.

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera