Lajme

Qytetari dëmton gjelbërimin me veturë, Shpend Ahmeti e denoncon në polici

Qytetari dëmton gjelbërimin me veturë, Shpend Ahmeti e denoncon në polici
23:44 | 29 Korrik 2020

Një veturë është fotografuar e parkuar në vend të palejuar në një lagje të Prishtinës, të mërkurën.

Madje, ajo ka dëmtuar edhe një hapësirë ku së fundi është mbjellë bar i ri në lagjen Bregu i Diellit.

Qytetarin e papërgjegjshëm e ka denoncuar kryetari i Komunës, Shpend Ahmeti.

Ai ka thënë se rastin do ta lajmërojë edhe në polici, që qytetari të dënohet me gjobë mandatorë.

“Kjo hapësirë e përbashkët e banorëve të lagjes Bregu i Diellit është revitalizuar ditëve të fundit. Parkimi pa vend dhe dëmtimi i gjelbërimit është i ndaluar dhe dënohet me gjobë mandatorë”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.

“Mbi të gjitha, nuk ështe fer ndaj bashkëqytetarëve! Jo parkimit te veturave në gjelbrim e vend e pa vend. P.S. Kjo do të procedohet edhe në polici për kundërvajtje”, ka thënë Ahmeti.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera