Lajme

Publikohen emrat e 10 kompanive që MSH-ja u dha tenderë ne vlerë prej 30 milionë eurosh vitin e kaluar

Publikohen emrat e 10 kompanive që MSH-ja u dha tenderë ne vlerë prej 30 milionë eurosh vitin e kaluar
11:36 | 29 Qershor 2020

10 kompani të ndryshme kishin fituar tender në vlerë prej 30 milionë eurosh vitin e kaluar nga Ministria e Shëndetësisë.

Instituti Demokratik i Kosovës ka publikuar emrat e kompanive që kanë fituar tender nga Ministria e Shëndetësisë dhe Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar, gjatë vitit të kaluar.

Vlera e këtyre kontratave ka qenë mbi 30 milionë euro.

Sipas KDI-së, rreth 89% e vlerës së të gjitha kontratave të dhëna nga Ministria e Shëndetësisë u koncentruan në 10 kompani.

“Rreth 81% e vlerës së të gjitha kontratave të dhëna nga QKUK- Shskuk info u koncentruan në 10 kompani”, thuhet në njoftim.

Shkëlqim Devolli takon guvernatorin e Texasit, Greg Abbott, flasin për rritje bashkëpunimi Kosovë – ShBA

Të tjera