Gjuha:
×
Etiketë: kompanive
Lajme23 Shtator 2020
Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti mori pjesë në takimin e Këshillit Ndërministror për Ujërat, në të cilin ishin të pranishëm edhe ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, ministrja e Financave,...
Lajme22 Shtator 2020
Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor në Pejë, që nga e hëna ka filluar zbatimin e planit për shtimin e masave në kontrollin e transportit publik, për të parë nëse po zbatohet Ligji kundër pandemisë COVID-19....
Lajme20 Gusht 2020
Ruzhdi Kurtishaj, kryetar i Kuvendit te Odës Ekonomike dhe njëherit pronar i kompanisë Sharr Travel, ka thënë se është e pa pranushme gjobitja e Operatoreve Ekonomik që merren me transportin e lirë të udhëtarve për...
Lajme29 Qershor 2020
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë do të lansojë sot analizën e pulsit publik “Korrelacioni midis Tregut të Punës në Kosovë dhe Emigrimit”,, ku thuhet se sektori i bujqësisë u dallua...
Bota/Rajoni29 Qershor 2020
Qeveria kroate do t’i përkrahë financiarisht kompanitë që i kanë pakësuar ditët e punës gjatë javës dhe të ardhurat e të cilave kanë rënë për së paku 20 për qind në krahasim me muajin e...
Lajme29 Qershor 2020
10 kompani të ndryshme kishin fituar tender në vlerë prej 30 milionë eurosh vitin e kaluar nga Ministria e Shëndetësisë. Instituti Demokratik i Kosovës ka publikuar emrat e kompanive që kanë fituar tender nga Ministria...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.