[wp-story]

Lajme

Njoftim nga Komuna e Prishtinës: Ndryshon mënyra e pagesës së ngrohjes nga Termokosi

Njoftim nga Komuna e Prishtinës: Ndryshon mënyra e pagesës së ngrohjes nga Termokosi
17:23 | 24 Gusht 2020

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se mënyra e pagesës së faturës së ngrohjes do të ndryshojë së shpejti.

Sipas KP’së, ata që shfrytëzojnë rrjetin e ngrohtores me Tormokos do të paguajnë aq sa shpenzojnë.

“Përmes projektit PRISHTINA HEAT SAVE mënyra se si e paguajmë faturën e ngrohjes do të ndryshojë së shpejti. Të gjithë banorët e ndërtesave që janë të kyçura në ngrohtoren e qytetit TERMOKOS do ta paguajnë faturën e ngrohjes varësisht nga konsumi”, thuhet në postimin e Komunës së Prishtinës

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera