Ekonomi / Artikull i Sponsoruar

Dyfish n’plus me ArtMotion

Dyfish n’plus me ArtMotion
14:13 | 16 Nëntor 2022

Ofertë e jashtëzakonshme nga Artmotion. Dyfish Resivera. Dyfish Kanale. Dyfish n’;Plus me Artmotion dhe Zbritje!

Që nga 16 Nëntori, Artmotion del me ofertë të jashtëzakonshme për të gjithë klientet që dëshirojnë të jenë n’Plus me pako speciale të dedikuara vetëm për Ju.

Pakoja më atraktive në treg, Premium Plus me 312 kanale të ndryshme, me 41 kanale të sportit dhe me Digitalb, Top Channel, Top News, Explorer, DigiGold, Cufo, Bang Bang dhe tani me pajisjen e dytë

Gratis, nga sot zbret nga 29.99 në 24.99 EUR. Paguaj Pakon Family Plus 24.99 EUR dhe përfito të gjitha kanalet e Premium Plus, Plussss pajisja e dytë Gratis.

Artmotion nuk ndalet me kaq, zbritjet vazhdojnë edhe ne Pakon Family Plus, me 267 kanale, 13 kanale të Sportit, të gjitha kanalet Turke, Digitalb nga 24.99 EUR në 21.99 EUR, si dheeeee risi ekskluzive, pajisja e dytë GRATIS. Paguaj Pakon Light Plus 21.99 EUR dhe përfito të gjitha kanalet e

Family Plus, Plussss pajisja e dytë Gratis.

Risi ekskluzive nga data 16 Nëntor, pakot Light Plus, Family Plus dhe Premium Plus janë të gjitha me pajisjen e dytë Gratis dhe me kanale shtesë.

Zbritje e jashtëzakonshme, me Plus kanale dhe Plus pajisje Gratis.

Vetëm në Artmotion, ndryshimi ndodh e para.

Vizitoni pikat e shitjes së Artmotion dhe thirre ne 080020600 për çdo informatë.

Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

Të tjera