Lajme

Ndodhi derisa të gjithë ishin në gjumë, ja çka la pas shpërthimi në rrugën C në Prishtinë

Ndodhi derisa të gjithë ishin në gjumë, ja çka la pas shpërthimi në rrugën C në Prishtinë
12:36 | 08 Shtator 2020

Një shpërthim ndodhi në orët e para të mëngjesit sot në rrugën C brenda një lokali.

Për fat të mirë asnjë person nuk është lënduar si pasojë e këtij shpërthimi.

Ende nuk dihet se si erdhi deri tek ky shpërthim dhe a ishte i qëllimshëm apo nga çfarë është shkaktuar.

Dëmet që u shkaktuan në lokal, janë mjaftë të mëdha.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera