Kronika

Ndodhë edhe kjo në Kosovë: Një person hedh gabimisht në mbeturina kolltukun me para, ia kthejnë pasi e gjejnë

Ndodhë edhe kjo në Kosovë: Një person hedh gabimisht në mbeturina kolltukun me para, ia kthejnë pasi e gjejnë
22:38 | 09 Korrik 2020

Dy persona të cilët mbledhin mbeturinat në to gjetën diçka shumë të vlefshme. Brenda një kolltuku fshihej një shumë e konsiderueshme parash.

Të hollat nuk hezituan t’ia kthejnë pronarit i cili në shenjë falënderimi të dyve ua dha nga 100 dollarë.

Comodita në panairin M.O.W. po shijon takimet me biznese për mundësi shkëmbimi eksperiencash, rrjetëzimi dhe bashkëpunimi

Të tjera