Front TV

Kjo është rezoluta e Vetëvendosjes e propozuar për votim në Kuvend, për menaxhimin e Covid19

Kjo është rezoluta e Vetëvendosjes e propozuar për votim në Kuvend, për menaxhimin e Covid19
11:13 | 14 Korrik 2020

Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje, ka propozuar për votim në Kuvend një rezolutë në lidhje me menaxhimin e pandemisë covid-19.

“Për pacientët, të infektuarit me simptoma të lehta, të dysharit për infeksion dhe familjarët e tyre gjatë periudhës së vetizolimit, institucionet shtetërore të marrin përsipër mbrojtjen dhe kompensimin e nevojave të tyre elementare- shëndetësore dhe sociale.

Tutje, në këtë rezolut kërkohet të merren edhe masat urgjente për “Trajtimin edukimin, mbrojtjen dhe mbështetjen e personelit shëndetësor, përfshirë rekrutimin e stafit shtesë në të gjitha nivelet në raport me rekomandimet nga IKSHP, OBSH dhe ECDC.

“Të gjitha institucionet të marrin të gjitha masat për informim korrekt në kohë reale mbi të vërteten e gjendjes aktuale epidemiologjike- për seriozitetin dhe pasojat e pandemisë.

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/309486783748488/?v=309486783748488&notif_id=1594642598862931&notif_t=live_video_explicit

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera