Ekonomi

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit
09:54 | 18 Maj 2021

Nëse keni nevojë të blini diçka, por nuk keni fonde të mjaftueshme dhe dëshironi të merrni një kredi përmes një procedure të lehtë e të shpejtë, atëherë institucioni i vetëm për ta bërë këtë është IBAS.

Institucioni financiar IBAS ka lancuar produktin më të ri të tij, atë të kredive për pagesa. Procedura e aplikimit bëhet online përmes aplikacionit, i cili mund të shkarkohet në App Store dhe në Play Store. E shpejtë nuk është vetëm mënyra e aplikimit, i tillë është edhe shqyrtimi i kërkesës për kredi, procedurë kjo që kryhet brenda 5 minutave, pas kompletimit të dokumentacionit.

Ky produkt, si të gjitha produktet e IBAS, është ideuar i tillë për t’i plotësuar nevojat dhe kërkesat e qytetarëve.

Pas hapjes së llogarisë dhe verifikimit të saj, ju mund të aplikoni për cilëndo nga llojet e kredive që ofron IBAS:

– Kredi çasti, deri në 200 Euro;

– Kredi për regjistrim të automjetit, deri në 700 euro;

– Kredi për kompjuter, deri në 1,000 Euro;

– Kredi për pushime, deri në 5,000 Euro;

– Kredi për automjet deri në 7,000 Euro;

– Kredi për pagesë deri në 10,000 Euro.

IBAS është institucion financiar i licensuar nga Banka Qendrore e Kosovës për emetimin e parasë elektronike, shërbimin e pagesave, transferit të parasë dhe kredive për pagesa. I pari dhe i vetmi i këtij lloji në Kosovë. / Front Online /

Nga 10 janari fillojnë reduktimet, këto vende do të mbesin pa rrymë deri në 7 orë

Të tjera