×
Etiketë: rezoluta
Lajme21 Shtator 2020
Vetëm 23 deputetë kanë marrë pjesë në votimin e rezolutës së Vetëvendosjes sot në Kuvend, pas interpelancës së ministrit të Punëve të Brendshme Agim Veliut për situatën në Karaçevë të Kamenicës. Kjo ka bërë që...
Lajme17 Shtator 2020
Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje ka propozuar një rezolutë për miratim në Kuvendin e Kosovës për dialogun. Kjo rezolutë përmban 4 pika ku ndër të tjera thuhet se Kuvendi i Republikës së Kosovës nuk mbështet...
Front TV17 Shtator 2020
Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës Ka dështuar votimi i rezolutës së VV-së për menaxhimin e pandemisë së COVID-19, raporton Front Online. Rezoluta e VV-së, mori 27 për, 42 kundër dhe tri abstenime....
Lajme07 Gusht 2020
Sot në seancën e Kuvendit është votuar kaloi Rezoluta për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës. Kjo rezolutë kaloj me 53 vota për e 11 abstenime. “Kjo rezolutë kërkon që të ndryshohet ligji për kontributet pensionale...
Lajme24 Korrik 2020
As rezoluta për pensionistët kontribudhënës nga 1990-1999 nuk ka kaluar sot në Kuvendin e Kosovës. Kjo për shkak se nuk kishte kuorum të mjaftueshëm. Këtë rezolutën e votuan vetëm 48 deputetë.
Lajme23 Korrik 2020
Ka dështuar rezoluta e Vetëvendosjes në Kuvendin e Kosovës lidhur me menaxhimin e pandemisë së koronavirusit. E njëjta nuk ka marrë votat e mjaftueshme për miratim në Parlament. Për këtë propozim-rezolutë kanë votuar vetëm 25...
Front TV14 Korrik 2020
Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje, ka propozuar për votim në Kuvend një rezolutë në lidhje me menaxhimin e pandemisë covid-19. “Për pacientët, të infektuarit me simptoma të lehta, të dysharit për infeksion dhe familjarët e...
Front TV09 Korrik 2020
Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës nuk e votuan Projekt-rezolutën e Lëvizjes Vetëvendosje për dialogun Kosovë-Serbi. Me 31 për, 60 kundër dhe 1 abstenim nuk ka kaluar rezoluta e LVV-së, e prezantuar nga shefi...
Lajme23 Qershor 2020
Vetëvendosje ka arritur që të miratojë rezolutën e saj për reciprocitetin. Kjo projekt-rezolutë, në Kuvendin e Kosovës mori vetëm 31 vota pro, dhe si e tillë nuk u miratua. Ajo që vlen të theksohet është...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.