Lajme

S’ka kuorum – dështon rezoluta e LVV-së për nënstacionin policor në Karaçevë

S’ka kuorum – dështon rezoluta e LVV-së për nënstacionin policor në Karaçevë
15:49 | 21 Shtator 2020

Vetëm 23 deputetë kanë marrë pjesë në votimin e rezolutës së Vetëvendosjes sot në Kuvend, pas interpelancës së ministrit të Punëve të Brendshme Agim Veliut për situatën në Karaçevë të Kamenicës.

Kjo ka bërë që të dështojë për herë të dytë votimi i kësaj rezolute ku kërkohet edhe vendosja e një nënstacioni të përhershëm të policisë në këtë fshat kufitar.

Në pikën tjetër kërkohet që “Institucionet e Kosovës të ndërmarrin masat e nevojshme dhe t’i përdorin të gjithë mekanizmat kushtetues e institucionalë për mbrojtjen e sovranitetit dhe integritetit territorial të Kosovës”.

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/764067310836926/

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera