[wp-story]

Front TV

Nuk kalon rezoluta e VV-së për menaxhimin e pandemisë

Nuk kalon rezoluta e VV-së për menaxhimin e pandemisë
11:18 | 17 Shtator 2020

Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës Ka dështuar votimi i rezolutës së VV-së për menaxhimin e pandemisë së COVID-19, raporton Front Online.

Rezoluta e VV-së, mori 27 për, 42 kundër dhe tri abstenime.

E njëjta, në Kuvend kishte mbetur që nga muaji korrik.

Si e tillë, kjo rezolutë nuk do të votohet më në Kuvend, pasi që më shumë se 61 deputetë kanë votuar në lidhje me atë.

Ndërkaq, PDK e ka tërhequr propozimin e saj për rekomandimet për COVID-19, pasi që sipas tyre të njëjtat rekomandime janë të inkorporuara në Ligjin për Pandeminë./Front Online

 

Vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit të Kosovës

Vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit të Kosovës

Δημοσιεύτηκε από Front Online στις Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera