Bota/Rajoni

Gjendje e rëndë në Serbi: Veturat dhe shtëpitë ecin vet në ujë, disa persona të lënduar

Gjendje e rëndë në Serbi: Veturat dhe shtëpitë ecin vet në ujë, disa persona të lënduar
12:34 | 23 Qershor 2020

Për shkak të reshjeve të mëdha, niveli i lumenjve në Serbinë perëndimore po rritet. Shteti ka shpallur gjendje e jashtëzakonshme në shtatë komuna.

Uji po merr gjithçka me vete, derisa raportohet edhe për njerëz të lënduar.

Më poshtë keni pamje nga vërshimet në Serbi.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera