Lajme

Gjendja e të infektuarve me Coronavirus në Spitalin e Pejës, 7 në gjendje të rëndë

Gjendja e të infektuarve me Coronavirus në Spitalin e Pejës, 7 në gjendje të rëndë
09:05 | 23 Korrik 2020

Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë aktualisht po trajtohen 64 pacientë me COVID-19. Prej tyre 48 janë të infektuar me koronavirus, ndërsa 16 pacientë janë në pritje të rezultateve.

Nga pacientët e shtrirë, 20 janë në oksigjenoterapi, 7 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa pacientët e tjerë janë në gjendje stabile.

Deri më tani në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë 40 persona janë shëruar nga koronavirusi.

Nga personeli i spitalit, 5 mjekë, 7 infermierë dhe 2 bioinxhinjer janë të infektuar me koronavirus.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 186 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë.

Nga këta 22 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. Kanë qenë 2 lindje, të dyja me prerje cezariane. Kanë lindur 2 foshnje, 1 e gjinisë mashkullore dhe 1 e gjinisë femërore.

Brenda një dite janë kryer 10 operacione, ndërsa 184 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 2,325 analiza.

Çmime më të lira të naftës dhe oferta fantastike në Petrol Company

Të tjera