Lajme

Gashi: Dëshmorët janë udhërrëfim për brezat e rinj

Gashi: Dëshmorët janë udhërrëfim për brezat e rinj
16:22 | 01 Shtator 2020

Sot është shënuar përvjetori i Epopesë së Vrriinit. Anëtari i PDK-së, Kujtim Gashi në shënimin e këtij përvjetori ka thënë se dëshmorët janë udhërrëfim për brezat e rinj.

“Sot shënojmë përvjetorin e Epopesë së lavdishme të Vrrinit”.“Dëshmorët janë udhërrëfim për brezat e rinj dhe dëshmi se sa shumë gjak është derdhur për të jetësuar aspiratat shumë shekullore të popullit tonë. Lavdi Dëshmorëve”, ka shkruar ai.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera