×
 • Lajme
 • Lajme

  Punimet në rrjet, KEDS njofton se në këto vende s’do të ketë rrymë

  FrontOnline
  28 Prill 2023

  KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna të Kosovës.

  Në njoftimin e KEDS thuhet se për shkak të punimeve në rrjet në disa zona nuk do të ketë rrymë.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

  30.04.2023

  Punime në projekte investive

  Gjakovë

  1.

  TS 35/10[kV] Gjakova 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

  Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq dhe rr. Mark Malota (një pjesë).

  Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime tjera elektrike në kuadër te LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

  02.05.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Gjakovë

  1.

  Nga TS 35/10[kV]  Xërxa do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Denji (kodi 82081007) prej orës  10:30  deri në orën 15:00

  Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montimi – demontimi i shtyllave në Qifllak.

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 220/35/10(20)[kV]   Podujeva do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Llausha (kodi: 14000013) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive  – vendosja e ndarësit linjor 10 kV.

  2.

  Nga TS 35/10[kV] Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

  LP 10kV Vragolia (kodi: 15018007) nga ora 09:00 deri 14:00

  Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe ndërrimi i konzollave.

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 110/35/10[kV]  Lipjan do të ndërprehet:

  LP 10kV J08 Sllovia (kodi: 41000003) prej orës  09:30 deri në ora 14:30

  Vendet: Fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

   

  Gjilan

  1.

  Nga TS 110/35/10[kV]  Vitia do të ndërprehet:

  LP 10[kV] Stublla (kodi: 61067001) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI i  RI, gurthyesi-MOGILLTE, fabrika – Ujësjellësit dhe Godeni.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, përforcimi i rrjetit.

  Mitrovicë

  1.

  TS TS 110/10 kV]   Vushtrria 2 do të ndërprehet:

  LP 10[kV] J18 Maxhunaj (kodi: 73000011) prej orës 09:30 deri në ora 14:00

  Vendet: Dumnica, Samadrexha, Cecilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartja e rrjetit nga shtyllat e dëmtuara në të rejat në Dumnicë.

  Prizren

  1.

  TS 110/10 [kV] Theranda  do të ndërprehet:

  LP 10(kV) – J13 Gelanca (kodi:32000021) nga ora 09:00 deri ne ora 16:00

  Vendet: fshati Gelancë, bizneset si dhe shtëpitë përgjatë rr. Topliqan – Gelancë, një pjese e fshatit përgjatë rr. Topliqan- Leshan.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

  02.05.2023

  Punime nga pala e tretë

  Gjilan

  1.

  Nga NS 35/10 [kV] Gjilan IV  do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Inter Evropa (kodi60063005090) nga ora 12:00 deri në ora 15:00

  Vendet:  Inter Evropa.

  Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Qyteti (Obiliq) (kodi: 18024002) prej orës 09:30 deri në ora 16:00

  Vendet: qyteti i Obiliq (një pjesë), Hashanët, Ratkocert, Montingu, Qendra zejtare, Shkolla Fillore, PTT, Shtëpia e mallrave, Rezervuarët, Fidanishte, Trafo Plaskos, Xhamia, Intering, Viva Fresh dhe Depo Berat Hashani.

  Arsyeja: punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

   

  Prizren

  1.

  Nga  NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Armata Popullore (shtëpia e bardhë) (kodi31000023001) prej orës 16:00 deri në ora 19:00

  Vendet: Konsumatorët në kryqëzimin e rrugëve: Edit Durham, Zahir Pajaziti dhe Ankara.

  Arsyeja: Për montimin e panelit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

   

  03.05.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Ferizaj

   

  1.

  Në  NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Carraleva (Kodi: 41046004)  prej orës 10:30 deri 15:00

  Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

   

   

  Mitrovicë

   

  1.

  Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Terrnavci (kodi: 74000012) nga ora 10:30 deri 15:00

  Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Eperme, Kline e Ulet, Tërnavc, Kuçicë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – vendosja e shtyllave, degëzimi i Tërrnafcit.

  Pejë

  1.

  Nga TS 110/35/10[kV]  Peja 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Radavci (kodi: 50000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe dhe BRRE-Hidrocentrali Radavci,

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

  Vërejtje: Dalja ka BRRE!

  Prizren

  1.

  Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Grnqari (kodi: 31000009) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: fshati Gerqari, AS Petrol”Breu Petrol”, Naku Komerc, Aziz Regja, Big Brother (Viva), Hidroregjioni Jugor, komuniteti – Korill, Ibrahim Bucaliu HIB Petroll Shpk dhe Dardania 3.

  Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

  2.

  TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Rapqa  (kodi:30036009) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

  Gjilan

  1.

  TS 35/10 kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Uglar (kodi: 60060016) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm, përforcimi i rrjetit në degëzimin për Llovce.

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Ballovc (kodi: 14000008) nga ora 09:00 deri 14:00

  Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllës  së tensionit të mesëm, përforcimi i rrjetit.

  Vizitë në KEDS nga Avokati i Popullit Naim Qelaj dhe përfaqësueset e UN Women Kosovo
  Nga Rubrika
  Lajme30 Shtator 2023
  Kongresisti amerikan Ritchie Torres, ka reaguar ndaj dislokimit të madh të trupave të Serbisë përgjatë kufirit me Kosovën. Torres në një postim...
  Lajme30 Shtator 2023
  Policia e Kosovës ka bërë me dije se 16 qytetarë kanë kërkuar ndihmë mjekësore si pasojë e tymit, pasi një banesë në...
  Lajme30 Shtator 2023
    Të dielën nga një sulm i një grupi kriminal serb në Banjskë të Zveçanit, mbeti i vrarë rreshteri i Policisë së...
  Të tjera
  Bota/Rajoni30 Shtator 2023
  Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy njoftoi në fjalimin e tij të përnatshëm, të enjten, se Ukraina është anëtare e bordit të guvernatorëve...
  Vip30 Shtator 2023
  Bukuroshja e famshme shqiptare, Emina Çunmulaj është njëra nga fytyrat e dashura televizive. Modelja me prejardhje nga Mali I Zi tash e...
  Lajme30 Shtator 2023
  Ambasadori gjerman në Kosovë Jern Rode tha se qëndrimi i Gjermanisë për sovranitetin e shtetit të Kosovës nuk ka ndryshuar dhe shtoi...
  Lajme30 Shtator 2023
  Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, të enjten deklaroi se KFOR-i duhet të marrë në kontroll veriun e Kosovës. Por, i menjëhershëm ka...
  Lajme30 Shtator 2023
  Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, Imer Zeqiri, ka ftuar institucionet që të angazhohen që të paguhen shtesat e rrezikshmërisë për...
  Lajme30 Shtator 2023
  Dy ish-zyrtarët policorë, Lutfi Menxhiqi dhe Lavdim Osmani, të premten, në seancën e rigjykimit janë deklaruar të pafajshëm lidhur me akuzat për...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.