Lajme

Fshatrat dhe qytetet që nesër do të mbesin pa rrymë deri në tetë orë

Fshatrat dhe qytetet që nesër do të mbesin pa rrymë deri në tetë orë
23:12 | 28 Shtator 2020

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se edhe nesër do të ketë ndërprerje disaorëshe të rrymës në lokacione të ndryshme.

Ndërprerjet e parapara për nesër do të zgjasin 7 deri në 8 orë.

Këto ndërprerje bëhen për shkak të punimeve në projekte investive.

Sipas KEDS-it, këto janë lokacionet ku do të ketë ndërprerje të rrymës, e cila do të nisë në ora 9:00 dhe do të zgjasë deri në ora 16:00 dhe 17:00.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 29-09-2020

1.

Në NS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04kV Bardh i madh te Sadiku (kodi: 15018018063) prej orës    09:00  deri në ora 16:00

Vendet: Bardh i madh te Sadiku.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos nën linjën ekzistuese.

2.

Në  NS 35/10(kV Fushë Kosove do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Gërgurët (kod: 15018018065) prej orës    09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Një pjesë e rrugës së UÇK-së, Gërgurët.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave nën tension.

3.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës    09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasani.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne  projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera