Lajme

Zemaj – Vetëvendosjes: Ju jeni përgjegjësit kryesorë për rritjen e numrit të rasteve në Prishtinë!

Zemaj – Vetëvendosjes: Ju jeni përgjegjësit kryesorë për rritjen e numrit të rasteve në Prishtinë!
12:17 | 09 Korrik 2020

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, e ka cilësuar si fajtorin kryesorë për rritjen e rasteve në Prishtinë, Lëvizjen Vetëvendosje.

Sipas Zemajt, pas datës 12 qershor, në Prishtinë e kemi pasur 1075 raste.“Deri më tani situata është mirëmenaxhuar dhe ne po tentojmë që ky menaxhim të ndodhë çdo ditë.

Covidi ju prek edhe juve dhe këtë është dashur ta keni marrë parasyshë edhe pas datës 12 qershor, pas kësaj date kemi pasur 1075 raste në Prishtinë, kjo është përgjegjësi e juaja.”

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera