Kronika

Vdes një person në spitalin e Mitrovicës – rasti duke u hetuar

Vdes një person në spitalin e Mitrovicës – rasti duke u hetuar
11:04 | 20 Qershor 2020

Të premten rreth orës 19:50 ka ndërruar jenë një person në spitalin e Mitrovicës dhe rasti është duke u hetuar.

Sipas Policisë, katër vetë e kanë sjellë në Spitalin e Mitrovicës, në gjendje të rëndë shëndetësore një burrë të pa njohur nga ata.

“Mjeku, ka konstatuar vdekjen e viktimës. Rasti është duke u hetuar”.

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera