Kronika

U rrëmbye nga forcat serbe më 1999, rivarroset sot martiri Vegim Qerkezi

U rrëmbye nga forcat serbe më 1999, rivarroset sot martiri Vegim Qerkezi
07:48 | 03 Korrik 2020

Ditë më parë është identifikuar Vegim Kasim Qerkezi, i rrëmbyer nga forcat serbe gjatë muajit mars të vitit 1999.

Në nderim të tij, Komuna e Gjakovës bashkë me Komisionin Qeveritar për Persona të Pagjetur organizojnë ceremoninë e rivarrimit të martirit Vegim Kasim Qerkezi.

Ceremonia mbahet sot me fillim prej orës 13:00 dhe zhvillohet sipas kësaj agjende.

– Homazhe në Varrezat e Martirëve në Çabrat të Gjakovës

– Akademi për Vegim Kasim Qerkezin e cila po ashtu mbahet në Çabrat dhe

-Ceremonia e rivarrimit të martirit.

Për shkak të situatës në të cilën ndodhemi, të gjithë pjesëmarrësit në këtë ceremoni janë të obliguar të mbajnë maska mbrojtëse.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera