Auto

Thashethemet pretendojnë se Apple dhe Google kanë instaluar automatikisht aplikacionin e koronavirusit

Thashethemet pretendojnë se Apple dhe Google kanë instaluar automatikisht aplikacionin e koronavirusit
14:56 | 26 Qershor 2020

Apple dhe Google azhurnuan sistemet e tyre të operimit me kornizën për aplikacionet qeveritare, dhe jo vetë një aplikacion.

Përdoruesit në rrjetet sociale janë të shqetësuar se një aplikacion COVID-19 është instaluar automatikisht nga Apple dhe Google në pajisjet e përdoruesve.

Ata gabimisht kanë përshtypjen se metoda e gjurmimit të kontaktit të përdorur nga Apple dhe Google është një aplikim.

Ndërsa ka pasur azhurnime në telefonat e përdoruesve, këto janë cilësime të dedikuara që lidhen me koronavirusin sesa me një aplikacion të ri.

Këto cilësime, në të dy sistemet e përdorimit, përdoren për infrastrukturën e çdo aplikacioni të gjurmimit të kontaktit. Ajo infrastrukturë është zhvilluar nga gjigantët e softuerëve me muaj.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera