×
Etiketë: instaluar
Auto26 Qershor 2020
Apple dhe Google azhurnuan sistemet e tyre të operimit me kornizën për aplikacionet qeveritare, dhe jo vetë një aplikacion. Përdoruesit në rrjetet sociale janë të shqetësuar se një aplikacion COVID-19 është instaluar automatikisht nga Apple...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.