Lajme

Specializantëve u dalin 300 euro shtesë nga MSH-ja

Specializantëve u dalin 300 euro shtesë nga MSH-ja
13:36 | 25 Qershor 2020

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se ka alokuar pagesën prej 300 eurove për muajin maj për kategorinë e specializantëve.

Në zbatim të vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës për masën 1.6. (Pakoja fiskale emergjente) Ministria e Shëndetësisë ka kryer pagesën prej 300 eurove për muajin maj për kategorinë e specializantëve volunter, përfitues nga pakoja fiskale emergjente e Qeverisë së Republikës së Kosovës për personelin e ekspozuar gjatë pandemisë Covid-19.

Me kryerjen e kësaj pagese, përmbyllen obligimet financiare  nga kjo pako sipas vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, për stimulimin dy mujor të personalit që ka qenë i angazhuar dhe ekspozuar gjatë pandemisë Covid-19.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera