Bota/Rajoni

Shqipëri, 1714 inspektime për masat ndaj COVID-19 në 24 orët e fundit

Shqipëri, 1714 inspektime për masat ndaj COVID-19 në 24 orët e fundit
22:09 | 02 Korrik 2020

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në Qeverinë e Shqipërisë, ka njoftuar se inspektoriati Shtetëror Shëndetësor ka realizuar 1714 inspektime për monitorimin e masave ndaj COVID-19 në 24 orët e fundit .

Sipas ministrisë, janë vendosu 2 masa me gjobë në pishina të cilat janë gjetur në shkelje, 1 vendim për pezullim të aktiviteti;

“ISHSH vijon çdo ditë kontrollet dhe monitorimin në terren për parandalimin e COVID-19 në të gjithë qarqet e vendit. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale apelon të ruani distancën nga njëri tjetri, bani maska në ambientet publike ku nuk është e mundur të ruhet distance dhe ruani higjienën personale;Bizneset dhe institucionet të zbatojnë protokollet e sigurisë”, thuhet në njoftim.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera