×
Hulumtime18 Shtator 2019
Tejkalim të numrit maksimal për regjistrimin e studentëve në programe akademike, për vitin akademik 2018/19, ka bërë edhe Kolegji FAMA. 3 studentë...
Hulumtime17 Shtator 2019
Disa shefa të Departamenteve të ndryshëm brenda Ndërmarrjes Publike (NP), ujësjellësi “Prishtina” e cila drejtohet nga Ilir Abdullahu janë me shkollë të...
Hulumtime16 Shtator 2019
Numrin maksimal të regjistrimit të studentëve për vitin akademik 2018/19, e ka tejkaluar edhe Kolegji UBT. 1 mijë e 236 studentë të...
Nga Rubrika
Hulumtime12 Shtator 2019
Ilir Abdullahu, kryeshef i Ndërmarrjes Publike (NP) ujësjellësi “Prishtina” Ilir Abdullahu gjatë vitit që lamë pas ka punësuar në ndërmarrjen e tij...
Hulumtime11 Shtator 2019
Kolegji privat AAB, e ka tejkaluar numrin e regjistrimit të studentëve për vitin akademik 2018/19. 75 studentë të cilët janë pjesë e...
Hulumtime11 Shtator 2019
Kryeshefi i Ndërmarrjes Publike ujësjellësi “Prishtina” Ilir Abdullahu vetëm gjatë vitit që lamë pas në kundërshtim me ligjin ka punësuar në ndërmarrjen...
Biznes09 Shtator 2019
Shuma të mëdha parash edhe më tutje vazhdojnë të shpërlahen në vendin tonë nga  politikanet dhe personat e lidhur me ta. Në...
Ekonomi04 Shtator 2019
Kryeshefi i Ndërmarrjes Publike Qendrore, Ujësjellësi “Prishtina”, Ilir Abdullahu vetëm gjatë vitit që lamë pas ka punësuar hiç më pakë se 39...
Hulumtime03 Shtator 2019
Sejdë Tolaj muaj më parë është zgjedhur anëtar i Bordit të Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”, mirëpo njëkohësisht mbanë pozitën edhe të drejtorit në...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.